fbpx

Tehnički pregled – Registracija – Osiguranje vozila

Tehnički pregled vozila Voždovac

Tehnički pregled za sve tipove putničkih i teretnih vozila do 5 tona ukupne mase, za motorcikle i mopede, možete izvršiti u Auto Centru Jana na Voždovcu.
 

Osiguranje vozila – AC Jana Voždovac

Auto Centar Jana na Voždovcu nudi i uslugu osiguranje vozila posredstvom Dunav i Milenijum osiguranja. Milenijum osiguranje vozila za samo 3700din., osiguranje stakala, putnika, slep služba, pomoć na putu i osiguranje od grada i vremenskih nepogoda.
Gratis tehnički pregled za sve tipove vozila uz kupljenu polisu AO za gotovinsko plaćanje, gratis pranje motornog vozila uz tehički pregled i polisu AO.
 

Registracija vozila bez odlaska u MUP

Izdavanje registracione nalepnice bez odlaska u MUP za samo 3 min ,izdavanje zelenog kartona,kasko osiguranje,osiguranje auto stakala.
Mi smo dobar komsija,svaki dolazak kod nas umanjuje svaki Vas sledeci tehnicki pregled za Vase vozilo ili vozilo koje vi preporucite za 10%.
 

Plaćanje usluga AC Jana Voždovac

Web krediti za kompletnu registraciju motornih i teretnih vozila,uz administrativnu zabranu,
Kod nas cena usluga svakim vasim dolaskom opada i uvek vas ocekuje prijatni i nasmejani kontrolori sa poklonom za verne klijente..Vase je da nas samo pozovete,Vas auto je nasa briga.
 

Usluga Safe Driver za tehnički pregled

Usluge brzog servisa za sve tipove putničkih vozila, zamena ulja, filtera, plocica…
Vase je da samo pozovete naš broj tel. i bilo gde u gradu dolazimo po Vaše Vozilo, uradimo tehnički pregled, osiguranje i kompletnu registraciju vozila i vratimo Vaše vozilo na željenu adresu.
 
Načini plaćanja: gotovinom, čekovima građana na 6 mesečnih rata bez kamate, platnim karticama (visa, master, dina), Web krediti i administrativna zabrana.